"KO ZNA KAKO ĆE SE SVE OVO ZAVRŠII" Evo ko je NAJVIŠE UZ LUNU, ona je VAN SEBE i prolazi KROZ AGONIJU
Luna Đogani, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mnoge interesuje

"KO ZNA KAKO ĆE SE SVE OVO ZAVRŠII" Evo ko je NAJVIŠE UZ LUNU, ona je VAN SEBE i prolazi KROZ AGONIJU

Marko je priveden nakon sukoba sa komšijama iz zgrade

Objavljeno:

Bivšeg uučesnika "Zadruge" Marka Miljkovića policija je privela po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva i određen mu je pritvor od 48 sati, a danas će biti pušten na slobodu.

On je, naime, priveden nakon sukoba sa komšijama iz zgrade u kojoj žvi sa suprugom Lunom i ćerkama Mijom i Lanom.

Marko Miljković je nakon privođenja odvezen u Urgentni centar, gde je bio u pratnji policije i sa lisicama na rukama, a potom je odveden na Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ gde su mu obavljeni pregledi.

Marka Miljkovića policija je privela po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva
Marka Miljkovića policija je privela po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštvafoto: M.M./ATAImages

Miljković se najpre žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu, kako je opisao, bacali pomije na terasu, zbog čega je rešio da im uzvrati tako što je gađao njihovu terasu jajima. Međutim, komšija je to demantovao i ispričao da su u pitanju bili radovi na zgradi.

Nakon haosa koji je pravio u zgradi, Milkjović je testiran i na alkohol i narkotike, a njegovu suprugu Lunu sve to je veoma potreslo.

Naime, Luna prolazi kroz agoniju zbog svega što im je Marko priredio. Kako saznaju mediji, ona je dva dana pod lekovima zbog stresa, te ne može da dočeka da se suoči sa njim kako bi joj objasnio zbog čega je sve to uradio.

Određen mu je pritvor od 48 sati, a danas će biti pušten na slobodu
Određen mu je pritvor od 48 sati, a danas će biti pušten na slobodufoto: M.M./ATAImages

- Luna je besna jako, plače i razočarana je. Ostavio ju je samu sa decom i napravio haos. Pritom, sve to je uradio u alkoholisanom stanju. Nije joj jasno šta mu je kvrcnulo u glavi da uradi tako nešto. Njen otac je najviše uz nju, ali svi su zgroženi Markovim ponašanjem. On će izaći iz pritvora, ali ko zna kako će se sve ovo završiti među njima - rekao je izvor.

Luna prolazi kroz agoniju zbog svega što im je Marko priredio, pišu mediji
Luna prolazi kroz agoniju zbog svega što im je Marko priredio, pišu medijifoto: Damir Dervišagić

Inače, i Lunin otac, Gagi Đogani takođe je za "Blic" otkrio da je Luna veoma ljuta na Marka, kao i to da su svi šokirani zbog čitave situacije.

- Luna je sada svojoj kući, nismo se čuli sa Markom, on je u policiji. Verovatno je alkohol uradio svoje, nešto mu je kvrcnulo u glavi, nemam objašnjenje. Nismo dobro, Luna nije dobro, loše je. Ona je sa decom, molimo Boga da sve bude kako treba, da Marka puste. Sigurno ćemo razgovarati, ne znam šta se to desilo. Mi ga ne poznajemo takvog, u šoku smo. Luna je jako ljuta na njega, a opet joj je u žao. Ona je jako emotivna. Nadamo se da će ga nakon 48 sati pustiti. Znam sve što znate i vi. Angažovan je advokat, sad idem kod Lune - rekao nam je Gagi.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.